Servicii

Firma SC EMAVIO MAR SRL va ofera servicii de transport auto international (autoturisme, autoutilitare, motociclete
si utilaje), pe platforma având o capacitate de transport de pâna la 10 autoturisme simultan. (vezi : Galerie foto )

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cât si pentru autovehicule second-hand sau avariate.

Suntem specializati pe transport auto din Belgia, Olanda, Germania, Austria si nu numai, efectuând saptamânal curse dinspre si înspre aceste tari.

În cazul în care doriti sa importati sau sa exportati un autovehicul, o puteti face completând formularul de comanda pentru transport (pe care-l puteti gasi în format PDF, si descarca de pe aceasta pagina) si trimitându-l pe fax la numarul nostru semnat si stampilat.

Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmându-va telefonic sau prin fax data în care se va efectua transportul auto.

Pentru fiecare autovehicul, la preluarea masinii se va completa un proces verbal de predare primire, iar transporturile internationale vor fi însotite de carnet TIR, scrisoare de trasura CMR sau formular T1/T2, în functie de natura transportului solicitat.

Intervenim prompt în toate tarile europene si datorita contractelor de transport pe care le avem pentru importuri si exporturi auto, care ne permit o mai mare mobilitate în aceste tari, asftel existând posibiltatea efectuarii serviciului solicitat de dvs. într-un timp scurt, fara a fi nevoie de deplasarea unui alt utilaj din tara reducând semnificativ costurile transportului.