Transporturi Agabaritice

Firma de transport din Romania SC EMAVIO MAR SRL va ofera serviciul Transporturi Agabaritice , va oferim solutii de transport pentru utilaje grele, utilaje agricole si pentru constructii, instalatii eoliene, grinzi de beton, silozuri si rezervoare, macarale, dragline si alte utilaje de dimensiuni si greutati exceptionale.

Transport agabaritic

Transporturile agabaritice se efectueaza pentru obiecte/bunuri de dimensiuni care depasesc greutatea si/sau una din dimensiunile (lungime, latime sau inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier.

Daca aveti de transportat marfuri, utilaje sau diverse alte obiecte/bunuri de dimensiuni care depasesc greutatea si/sau una din dimensiunile (lungime, latime sau inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier, SC EMAVIO MAR SRL poate organiza pentru dumneavoastra transporturi agabaritice.
Apeland la serviciile noastre de transport agabaritic, veti beneficia de trailere auto specializate pentru transportul de marfuri cu greutati mari si foarte mari si/sau dimensiuni peste limitele normale.

Pentru orice informatii in legatura cu Transporturi Agabaritice sau Transport auto international va rugam sa ne contactati.